Swiss Sense

Oliver Planner

Automatisering in logistieke processen levert winsten op

Efficiënt en klantvriendelijk plannen van leverafspraken.

De levering van de producten is een belangrijk onderdeel van de algehele klantbeleving van Swiss Sense. De slimme applicatie van Oliver IT zorgt ervoor dat alle leverafspraken en ritten automatisch worden gepland.

Besparing

0 km

per order

0 %

op logistieke kosten

0 minuut

per telefoongesprek

Swiss Sense

Probleem

- Veel handmatige handelingen in transportplanning
- Inefficiënte ritplanning over meerdere dagen
- Gebruik van meerdere applicaties in het proces

Oplossing

- Geautomatiseerde voorplanning
- Kostenefficiënte ritplanning
- Eén volledig geïntegreerde digitale oplossing

Techniek

Oliver Cloud · SAP · PTV

Swiss Sense Planning

Swiss Sense wilde innoveren binnen de logistiek

Voor Swiss Sense is de cloudapplicatie Oliver Planner ontwikkeld. Swiss Sense wilde innoveren binnen hun logistieke proces om flink te besparen. Met Oliver Planner ligt er nu een toekomstbestendige automatiseringsoplossing waardoor Swiss Sense nu automatisch op de meest efficiënte wijze ritten plant. De planning wordt vooraf al geoptimaliseerd en geeft daarbij het beste tijdslot op basis van waar de klant woont, andere geplande afspraken en efficiency in hoeveelheid kilometers in de routes.

Swiss Sense Oliver Planner Kaart

Een besparing van 4 km per order per rit

Het beter plannen van de ritten levert Swiss Sense een besparing van 4 km per order per klant op. Op 85.000 orders per jaar is dat een verbetering met aanzienlijke voordelen. Zo rijden voertuigen minder kilometers, wordt het brandstofverbruik verminderd en de CO2-uitstoot verlaagd. Naast de optimalisatie van de processen draagt de automatiseringsoplossing Oliver Planner ook bij aan de duurzaamheid van bedrijven.

Oliver IT en Swiss Sense bij RTL Transportwereld

Meer weten?

Wil je meer weten over Swiss Sense Galileo, of ben je benieuwd wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem contact met ons op!